Átadásra került a műfüves sportpálya

Átadásra került a műfüves sportpálya

2013. július 10. szerda

A helyi örökrangadó után, hivatalosan is felavatták a műfüves sportpályát

A műfüves sportpálya elkészültével már tűkön ültek a Szamoskéri futballbarátok, hogy mikor is lesz alkalmuk kipróbálni a különleges borításu pályát. A kivitelezési munkálatok befejeztével nem is kellett erre olyan sokat várni. Alig pár nap elteltével már a Szamoskéri örökrangadóval avatták fel. A Dánvég - Pernyevég mérkőzések keretén belül a megszokottól eltérően lehetőség adódott a nők, gyermekek és az idősebbeknek is hogy összemérjék tudásukat. Perszelegnagyobb figyelemmel az ifi mérkőzést követte mindenki, ahol a 2 évvel ezelőtt elsznvedett csúfos vereségért vissza tudtak vágni a Dánvégi fiúk és egy gólzáporos mérkőzésen győztek.

 

A hivatalos avatóra június 30 -án került sor amikor is a Fradi öregfiúk léptek pályára. Mindez már az "Együtt Szatmárban" labdarúgó torna zárása volt. Fergeteges hangulatú, pörgős mérkőzéseknek lehettek szemtanúi a kilátogató  nézők. A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő is.

 

A rendezvényről illetve a labdarúgó tornáról a "Pályázatok" menüpont "Együtt Szatmárban" menüben találhat bővebb információt.